Theorie examen oefenen – Rijbewijs B – Auto, Motor of Scooter

Ben jij klaar voor het examen?

Voor maar €15 krijg je toegang tot maar liefst 50 theorie-examens!

 • Beste leerplatform van Nederland!
 • Vormgegeven zoals het CBR-examen
 • Audio ondersteuning
 • Oefenvragen en examens
 • Uitgebreid antwoord
 • Volledige digitale versie van het oefenboek
 • Geschikt voor mensen met dyslexie of kleurenblindheid.
 • 10 uur toegang! (zie FAQ voor meer info)

Niet voor niks is de oefen-en leersoftware van Lens Media het meest gekozen door rijscholen. Met de oefenexamens van Lens Media kom jij nooit voor onverwachte verrassingen te staan. De oefenexamens geven het gevoel van een echt CBR examen. Alle drie de onderdelen, (gevaarherkenning, inzicht en kennis), komen aan bod. Niet alleen test je met de oefen-examens of je de stof voldoende beheerst, maar ook ervaar je hoe het is om de gevaarherkenningsvragen onder tijdsdruk te moeten beantwoorden.

Test jezelf!

Licentie Shop
FAQ

10 uur, moet ik dat in één keer opmaken?!

Nee, de tijd telt alleen af als je ingelogd bent. Dus als je uitlogt, kan je de volgende dag, week, maand of zelf volgend jaar nog verder.

10 uur, is dat genoeg?

Ja, gemiddeld zijn leerlingen 5,5 uur ingelogd dus 10 uur zou ruim voldoende moeten zijn. Maar mocht dit nou niet zo zijn, dan is het heel goedkoop om enkele uren bij te kopen. Het is dus goedkoper om te upgraden.

Krijg ik een uitslag?

Ja, nNa ieder examen krijg je de uitslag. Je krijgt een uitgebreid antwoord zodat je weet of je iets goed of fout hebt gedaan. Met de uitleg leer je spelenderwijs. Hier zie je niet alleen of je geslaagd of je gezakt bent, maar ook op welk onderdeel je punten hebt laten liggen. Heb jij slecht gescoord op het onderdeel voertuigkennis, dan kun je direct op de site oefenopdrachten maken om dit onder de knie te krijgen. Zo hoef je niet alle examens opnieuw te maken, maar kan je dus specifiek de onderdelen leren waar je nog fouten maakt.

Licentie Shop
Na de betaling ontvangt u de licentie per e-mail.

 

DYSLECTISCH / KLEURENBLIND / AUDIO ONDERSTEUNING

Ben je dyslectisch? Dan kun je voor je theorie-examen extra tijd aanvragen. Deze optie is er ook bij de oefenexamens. Het programma beschikt tevens over een optie om het lettertype aan te passen voor dyslexie, een optie om de kleurinstellingen te veranderen voor mensen met roodgroenkleurenblindheid en blauwkleurenblindheid en de optie tot audio ondersteuning. Hiermee is dit theorie oefen platform de beste van Nederland.

SLAGEN ZONDER THEORIEBOEK

Slagen zonder Auto Theorieboek? Dat kan. Met het online leerplatform van Lens Media, in combinatie met de samenvatting van het theorieboek (40 pagina’s) slaag je voor je CBR theorie-examen 2021, zonder een heel Auto Theorieboek te hoeven doornemen.

Kan je je niet concentreren op een theorieboek van bijna 300 pagina’s? Dan is dit perfect voor jou! Leer eenvoudig online met maar liefst 50 examens! Geen enkel andere aanbieder biedt zoveel theorie-examens als dat je krijgt in dit pakket! Deze 50 examens bevatten alle vragen die je tegen kan komen bij het CBR. Dit leerplatform is dan ook niet voor niks het meest populair bij rijscholen.

Je ontvangt:

 • Samenvatting Auto Theorieboek 2021 ‘Theorie in’t kort’
 • CBR Examenboekje ‘Je rijbewijs halen’
 • 10 uur toegang tot 50 examens en oefenvragen

Prijs: €27,50

8720299281431 - Online + Samenvatting + Bijlagen + Apps
De waardering van www.theorieboek2021.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 414 reviews.